Natuurhuisje

De Negende Zaeligheyt bestaat uit knusse, houten vakantiehuisjes en familiehuizen, allemaal midden in de natuur. De ideale locatie voor een verblijf met uw partner, gezin of juist met de hele familie!

Blokhut

Vanaf 2 personen

50m2 groot

Gelegen in de prachtige Brabantse Kempen, midden in stiltegebied, vind u op een kleinschalig vakantiepark meerdere huisjes in de natuur. Wakker worden van het fluiten van de vogels, een plek om heerlijk tot rust te komen. Deze ruime blokhut natuurhuisjes (50m²) liggen direct aan de bosrand. Ze zijn gezellig ingericht, met veel hout voor een natuurlijke sfeer. Voorzien van een open keuken met magnetron, eethoek, natte ruimte met douche, toilet en vaste wastafel, zithoek met tweepersoons slaapbank, relax stoel, TV, radio/cd speler, WIFI, twee eenpersoonsbedden op de bovenverdieping met vide, eigen terrasje. Wij staan graag voor u klaar om uw verblijf meer dan naar wens voor u te verzorgen.

Waarom kies je voor ons?

  • Kleinschalig vakantiepark in de natuur
  • Voor de echte rustzoeker
  • Groene, mooie en rustige omgeving
  • Omgeving geschikt om te wandelen en te fietsen
  • Leuke vakantiehuisjes in de Brabantse natuur

Huisje huren midden in de natuur

De huisjes liggen écht midden in de natuur, je geniet dus van volop privacy en rust. De Negende Zaeligheyt ligt in de bossen van Bergeijk, in de provincie Brabant. Er is genoeg te beleven rondom onze huisjes, beleef wandelend of fietsend de Brabantste natuur, of bezoek bourgondische dorpjes in de omgeving zoals Bergeijk en Eersel. Of vermaak je met onze eigen activiteiten! We beschikken over een groot terrein waar leuke groepsactiviteiten kunnen plaatsvinden. Met de hele familie kun je deelnemen aan activiteiten als klimmen, vlotten bouwen, handboogschieten, mountainbiken of vuurmaken. Of doe mee aan een van onze challenge parcours of ontsnap uit de spannende escape room, het rovershol! Alle programma’s worden professioneel begeleidt door instructeurs. Ook heel erg leuk: in het bos is een prachtig beleefpad voor jong en oud gemaakt.

dsbuffer.bmp

Online boeken